Château d’Azans ligger i et smørhul med Jura mod øst og Bourgogne mod vest. 

Azans
Château d'Azans ligger i Azans. En lille landsby, som er blevet til en forstad til byen Dole. Fra Château d’Azans er der 10 minutters gang til centrum i den gamle by Dole
Byen Azans

Dole
Dole ligger midt i trekanten af byerne Dijon, Beaune og Besançon. De internationale lufthavne i Genéve og Basel kan nås på et par timer. Dole har ca. 25.000 indbyggere og ligger i départementet Jura i regionen Franche Comté. Byens navn kommer fra den stejle klippeafsats, som hæver sig 20 meter over floden Le Doubs, der løber gennem byen. Endvidere finder man Rhone-Rhin-kanalen i Dole, der med et spændende slusesystem og bådudlejning er med til at sætte sit præg på byen. I den gamle bydel finder man cafeer, creperier og restauranter med traditionelt eller gastronomisk køkken.
Byen Dole - byens officielle site (Bemærk også på engelsk)

Beaune
Byen med de smukke glaserede tage (ca. 40 km fra Château d'Azans) er den centrale vinby i Bourgogne og en hyggelig indkøbsby.
Byen Beaune - byens officielle site


Dijon
Den store by, men også kendt for andet end sennep. (ca. 45 km fra Château d'Azans).
Byen Dijon – byens officielle site

Besançon
er regionshovedstaden med fine gamle administrationsbygninger. Le Doubs deler byen og højt over byens gader ligger Citadellet. Mange af Doles unge studerer i Besançon. (ca. 50 km fra Château d'Azans)
Byen Besançon – byens officielle site