Kontortid (Kims arbejdstider)
Mandag, tirsdag, fredag mellem kl. 9 og 13. Lørdag 8-15

Ansatte i huset
Château d'Azans faste medarbejder kommer fra Dole og taler fransk og et pænt engelsk. Selskabets mange opgaver bliver endvidere udført af en fast gruppe medhjælpere også fra byen - igennem lokale firmaer.

De ansattes opgave
Medhjælperne arbejder for det meste med klargøring af lejligheder og pasning af parken. Den daglige leder, l'intendante (Kim Maï Tran), koordinerer disse opgaver og er forbindelsesleddet mellem Château d'Azans, de franske myndigheder og den danske administration samt ledelsen.

Store skiftedag og lille skiftedag
Da mange af ferieboligerne er solgt for 2 gange 2 uger, er lørdagen i lige uger den såkaldte store skiftedag. Alle opholdet slutter senest kl. 10 om lørdagen, hvor medarbejdere, medhjælpere og eventuelt håndværkere går i gang. Opholdet begynder tidligst kl. 16. Det samme er tilfældet for lille skiftedag, som anvendes af ferieboliger med 2 gange 1 uge periode b.

Tilknyttede leverandører
Vi arbejder med franske leverandører på de fleste af Château d'Azans' vedligeholdelsesopgaver. Det sikrer os gode muligheder for at få hurtig og god assistance, når vi har behov for det.

Booking af faciliteterne
Vores Aktionærsystem er vores livline til Château d'Azans. Det er gennem dette system, at alle reservationer sker - brug af egen lejlighed eller eller leje af andres. Aktionærerne sætter også deres egen feriebolig til leje eller salg igennem systemet. Det er endvidere en nem mulighed for at give informationer til medarbejderne på slottet om ønsker som lån af babyseng og høj stol, ekstra opredning og andre forhold af betydning.