Kontortid
Alle hverdage mellem kl. 9 og 10.

Ansatte i huset
Château d'Azans faste medarbejdere kommer fra Dole og taler fransk og et pænt engelsk. Selskabets mange opgaver bliver endvidere udført af en fast gruppe medhjælpere også fra byen.

De ansattes opgave
De fastansatte medarbejdere og medhjælpere arbejder for det meste med klargøring af lejligheder og pasning af parken. Den daglige leder, l'intendanten, koordinerer disse opgaver og er forbindelsesleddet mellem Château d'Azans, de franske myndigheder og den danske administration samt ledelsen.

Store skiftedag og lille skiftedag
Da mange af ferieboligerne er solgt for 2 gange 2 uger, er lørdagen i lige uger den såkaldte store skiftedag. Opholdet slutter senest kl. 10 om lørdagen, hvor medarbejdere, medhjælpere og eventuelt håndværkere går i gang. Opholdet begynder tidligst kl. 16. Det samme er tilfældet for lille skiftedag, som anvendes af feriboliger med 2 gange 1 uge periode b.

Tilknyttede leverandører
Vi arbejder med franske leverandører på de fleste af Château d'Azans vedligeholdelsesopgaver. Det sikrer os gode muligheder for at få hurtig og god assistance, når vi har behov for det.

Booking af faciliteterne
Vores bookingsystem er vores livline til Château d'Azans. Det er gennem dette system, at alle reservationer sker. Systemet kan også klare aktionærernes ønske om at sætte deres egen feriebolig til brug eller salg. Det er endvidere en nem mulighed for at give informationer til medarbejderne på slottet om ønsker som lån af babyseng og høj stol, ekstra opredning og andre forhold af betydning.